Udstyr i haven

Det rette udstyr til haven gør havearbejdet til en leg

Det rette udstyr til haven gør havearbejdet til en leg

Et års gang i haven kan virkelig tære på kræfterne og forbruge en hel masse tid, for der er hele tiden ting der skal ordnes og holdes styr på.

Der er hække der skal klippes, træer der skal beskæres og trimmes, græsset der skal slås flere gange om ugen i sommerhalvåret, for ikke at tale om ukrudtet der skal tæmmes, blade der skal fejes sammen, sne der skal ryddes på havegange og stier og meget mere.

Faktisk er havearbejde oftest et næsten fuldtidsarbejde ved siden af vores fuldtidsarbejde, selv kender jeg ikke nogen havefolk der ikke på et tidspunkt har overvejet at bytte deres have for en lejlighed på 3 sal.

Find den rette hjælp til havearbejdet

Heldigvis behøves det ikke at være så omfattende og tidskrævende, for der er masser af hjælp at hente i de rette haveredskaber.

Græsset kan jo stort set passe sig selv, hvis robotplæneklipperen får lov at tage over, og som en ekstra bonus vil du udover masser af tid til at nyde at sidde i haven også ofte opleve at græsplænen bliver flottere og mere tæt, med en Automower.

Vi har et stort og godt udvalg af Robot plæneklippere blandt andet fra Gardena og Alko, og Automower fra Husqvarna.

Er du bange for at komme til at savne plæneklipningen alligevel er der også gode muligheder i en havetraktor, her er det også muligt at lave den om fra græsklipper til den perfekte snerydder.

Du kan også bruge din havetraktor til mosrivning, og som hjælper med den lille trailer når haveaffaldet skal samles mm.

Vi har et flot udvalg af havetraktorer fra mærker som Alko og Husqvarna, frontklippere fra Husqvarna og Rider fra Husqvarna, ligesom vi også har havetraktorer til professionelt brug.

Tæm nedfaldne blade og ukrudt

Når bladene er faldet af træer og buske og fylder hele græsplænen, kan du nemt få det fine grønne tilbage igen med en løvsuger.

Vi har forskellige løvsugere fra Billy Goat, Husqvarna og Echo.

Det vilde ukrudt kan tæmmes med en buskrydder, græskanterne nemt kan trimmes med en græstrimmer.

Vores græstrimmer er fra Husqvarna og Echo og vores Buskrydder er fra Husqvarna

Det hele kan bagefter fejes sammen med din havetraktors kost.

Hækkeklipningen kan også hurtigt blive en let opgave

Meget lettere bliver havearbejdet ikke … medmindre du ordner hækkeklipningen med en batteridrevet hækkeklipper, vægten gør at hækkeklipningen hurtigt er overstået, og med en stanghækkeklipper, slipper du også for at slæbe stigen med rundt.

Vi har hækkeklippere fra Echo og Husqvarna og stanghækkeklippere fra Husqvarna.

Og når hækkens rester skal samles sammen, tager det ikke lang tid at lægge dem op i din havetraktors trailer, og køre dem om til kompostbunken.

Koldings bedste service

Hos Kolding Park og Have får du gode råd og vejledninger til hvilke haveredskaber der vil gøre havearbejdet i din have meget sjovere, og give dig masser af tid til at nyde årets gang i haven med kaffen og avisen, i stedet for at løbe afsted for at nå det hele.

DE har et godt og stort udvalg af haveredskaber i de bedste mærker, og med deres mangeårige erfaring indenfor haver og parker ved de at der nemt kan findes de redskaber du får størst gavn af i haven.

De lægger altid vægt på at have de bedste redskaber fra de bedste mærker.

Du kan se Deres store udvalg af haveredskaber lige fra højtryksrensere til Husqvarna Rider lige her  https://www.koldingsbedsteservice.dk/ eller komme forbi deres butik i Kolding og se alt deres haveudstyr.