Brugt havetraktor

Hvis du synes, at en havetraktor rent prismæssigt ligger lige i overkanten af dit havetraktorbudget, kan det godt betale sig at kigge efter en brugt havetraktor. Ofte kan du nemlig finde en brugt havetraktor til under halv pris af, hvad en ny koster. En ny havetraktor koster nemt de første 20.000 kr. og ofte meget mere, hvis du vil have en stærk traktor i en god kvalitet med forskellige funktioner. Finder du en brugt, kan du “nøjes” med at bruge en 8.000 – 10.000 kr., hvilket er lidt mere overskueligt.

Texas har dog også nogle helt nye i en overkommelig prisklasse. Lige nu kører de også tilbud på et par stykker af dem. Prøv at se et par af dem her – Klik her for at se Texas havetraktorer

havetraktor

havetraktor

Hvad skal du kigge efter?

Du skal selvfølgelig kigge godt efter, hvilken stand havetraktoren er i, når du køber den. Og det er klart, at jo mere brugt den er, jo billigere er den også, så du skal gøre op med dig selv, hvor meget du vil ofte – også på lang sigt. Det skal jo gerne kunne betale sig at købe din havetraktor brugt, og du vil hverken bruge en masse tid eller penge for at få diverse reservedele skiftet. Kig også efter, hvordan dækkene ser ud – er de slidte eller ser de stadig fine ud? Tjek desuden motor og gearkasse og sørg for, at størrelse og styrke passer til dig og din have.

Nogle af de mest kendte mærker ved havetraktorer er Stiga, Craftsman, Husqvarna, Snapper og Gardena.

Hvor finder du en brugt havetraktor?

Mange maskinforretninger har ofte et lille udvalg af brugte havetraktorer. Køber du din brugte havetraktor her, har du god mulighed for at få vejledning og evt. en returret, hvis havetraktoren ikke virker, som den skal. Gul & Gratis og Den Blå Avis er oplagte steder at kigge efter en brugt havetraktor. Ofte finder du her et bredt udvalg i mange forskellige prislejer, og måske kan du være heldig at finde den perfekte, brugte havetraktor ikke langt fra, hvor du bor.

Comments

  1. says

    den er meget sej. jeg kan godt lide den. jeg synes godt om den. den har fede dæk. den har fede farver. den har en sej plæneklipperfunktion.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *