Billige fliser

Når du skal anlægge ny terrasse, kan det godt betale sig at undersøge markedet for billige fliser. Der kan nemlig være stor prisforskel mellem de forskellige leverandører, og derfor kan der være en del penge at spare. Når du har fundet ud af. hvilke fliser du gerne vil bruge, er det en god idé at undersøge, hvad fliserne koster både i de lokale byggemarkeder og på nettet. Husk at hente oplysninger om, hvorvidt fragt og levering er med i prisen og hvor stor en mængde, man evt. skal købe for at få leveret fragtfrit, eller om levering bliver lagt oveni prisen. Billige fliser kan hurtigt blive til dyre fliser, hvis man glemmer denne lille detalje.

Brugte fliser

Vil du have virkeligt billige fliser, kan du bruge brugte fliser. Ofte kan man hente fliser gratis, hvis man selv er villig til at hive dem op og tage dem med. Kig evt. i Gul & Gratis eller Den Blå Avis, hvor der ofte er fliser til afhentningspris. Alternativt kan du lave en aftale med en lokal anlægsgartner om at købe brugte fliser billigt eller alliere dig med et nedrivningsfirma.

Beton fliser

Den billigste form for fliser, du kan købe fra ny, er betonfliser. Betonfliser finder du i rigtigt mange haver og er en helt traditionel form for flise – ofte med lige kanter, fordi den støbes i en form. Ulempen ved betonfliser er, at de oftest mister den oprindelig farve med tiden, hvilket andre belægningssten som granitsten og herregårdssten ikke gør. Granitsten og herregårdssten har samtidigt ofte et mere naturligt look, fordi de har slåede kanter i modsætning til betonflisens helt skarpe, lige kanter. Billige fliser skal vælges inden for den kategori, man ønsker, og billige fliser er ikke billige i længden, hvis man alt for hurtigt bliver trætte af dem og skifter dem ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *